Odabir savršene limuzine za dan vjenčanja

Ako se uskoro vjenčavate, vjerojatno već u glavi prolazite kroz detalje svog velikog dana. Vjerojatno ćete također provesti neko vrijeme razmišljajući o tome koja je vrsta limuzine najbolja da vas pokupi nakon ceremonije i odveze na domjenak+ a ovaj izbor može biti važan ako želite da dan vašeg vjenčanja bude takav što posebniji!

Koju vrstu vozila unajmiti?

Ako želite impresionirati svoje goste na vjenčanju nezaboravnim prijevozom od njihove lokacije do vašeg mjesta, možda razmišljate o najmu limuzine. Čitajte dalje za više informacija o odabiru savršenog za dan vašeg vjenčanja! Prvo što treba razmotriti je je li u vašem dijelu grada uopće legalno imati limuzinu na ulici unutar neke lokacije. Također morate znati postoje li ikakvi propisi o parkiranju na mjestu gdje ćete ugostiti svoj događaj, jer većina mjesta neće dopustiti parkiranje u to vrijeme.


Što se tiče stila i veličine, dostupne su različite opcije koje mogu zadovoljiti različite potrebe: u SUV ili kombi može stati do 16 osoba; rastezljiva limuzina ili limuzina ima mjesta za 8-10 osoba; i konačno egzotični automobil kao što je Rolls Royce ili Lamborghini može primiti 6-8 ljudi.

Savjeti za rezerviranje limuzine

Teško je sve savršeno isplanirati, ali jedna stvar o kojoj ne želite brinuti je prijevoz. To je također jedna od najvažnijih odluka koje ćete donijeti kada se radi o tome što se događa na dan vašeg vjenčanja. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da rezervaciju limuzine učinite jednostavnom i bezbrižnom:

 • Započnite s proračunom
 • Odvojite najmanje 500 do 1000 eura (ili koliko god si možete priuštiti) kao proračun po vozilu, ovisno o broju gostiju.
 • Unaprijed dostavite popise gostiju kako bi tvrtke mogle smisliti odgovarajući broj vozila i ponuditi opcije ako se vaš popis gostiju s vremenom promijeni.
 • Odaberite tvrtku s profesionalnim vozačima i vozilima. Pogledajte njihove recenzije prije nego bilo što rezervirate. Pogledajte njihovu stranicu za fotografije vozila i uniformi vozača.
 • Saznajte kako se naplaćuju; ovo varira od mjesta do mjesta. Može doći do naplata unaprijed i/ili na dan usluge.
 • Pogledajte ostale troškove kao što su osiguranje, kilometraža, napojnice, polozi za štetu itd..
 • Pitajte ih nude li neke ponude ili popuste – to se može temeljiti na duljini najma ili čak datumima rezerviranim unaprijed itd..
 • Ne rezervirajte ništa bez unaprijed se upoznajte sa svim naknadama povezanim sa svakom tvrtkom!

Odluka koju uslugu limuzine unajmiti za dan vjenčanja podrazumijeva razumijevanje svih vaših mogućnosti. Da, postoje razne stvari koje treba uzeti u obzir poput njihove cijene, pogodnosti i usluga koje pružaju. Ali također želite biti sigurni da će ova tvrtka biti prava za vas i vaše potrebe na jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Jedna tvrtka može biti više prilagođena određenom tipu para, dok se druga može više posvetiti određenom stilu ili shemi boja koja odgovara onome što imate na umu. Ukratko, svaka je mladenka drugačija i važno je uzeti u obzir sve ove čimbenike prije nego što bilo što rezervirate!

Izbor prave tvrtke za najam

Pitanja koja trebate postaviti prije nego što iznajmite limuzinu
Prvo što ćete htjeti učiniti je sjesti i razmisliti o tome koje su vaše potrebe, koliki vam je budžet, koliko često ćete trebati limuzinu i koliko ćete vozača trebati. Je li to samo za prijevoz do mjesta događaja? Ili govorimo o prijevozu na dan vjenčanja koji uključuje i panoramsku vožnju?

Pitanja na koja trebate naći odgovore

 1. Koliki je moj budžet?
 2. Koliko često će mi trebati limuzina?
 3. Koliko sam dostupan na dan vjenčanja?
 4. Gdje bismo trebali započeti našu potragu?
 5. Trebam li pozvati nekoga da se osobno sastane sa mnom ili prvo otići na internet?
 6. Trebam li dodatke poput DVD playera ili TV-a ravnog ekrana za stražnji dio automobila?
 7. Imam li ograničenja u prehrani?
 8. Postoje li dodatni troškovi koji dolaze uz korištenje njihove usluge (kao što je napojnica)?
 9. Preko koga ugovaram najam limuzine (tj. naziv tvrtke)?

Fotografija: limuzine.hr